На сторінці відомої української співачки Тіни Кароль у соцмережі Instagram з'явилося нове повідомлення. Цього разу розкішна блондинка, яка має майже два мільйони підписників у цій соцмережі, похвалилася новими оригінальними колготками, до дизайну яких вона також приклала руку.

При цьому вона оприлюднила серію знімків у чорному латексному боді та прозорих колготках із написом «Красиво». Свій образ вона доповнила чорними туфлями-човниками на тонких підборах.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

«Увага! Увага! Увага! Нова та спокуслива колекцiя #красиво. Нахабно зведи з розуму кожного. Колготи "Красиво " вже у продажу! Купуй на сайті бренду @giulia_ua та у магазинах "Giulia" свого міста», - запропонувала вона своїм підписникам.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

У відповідь шанувальники засипали Тіну компліментами та стверджують, що одразу ж побіжать купувати ті самі колготки.

«Мама кішка», «Етеншен, це дійсно красиво», «Хочу, хочу, хочу!!!», «Боже, її яка краса ааа, ми дуже чекали, урааааа», «4 фоткааааа! Я в коханні», - пишуть фанати.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

"Секс-бомба", «Вау, як спекотно!», «Ой, не можна ж таке на уроках», - захоплюються шанувальники.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати просто перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Знай.ua писав, Тіна Кароль з алкоголем в руках показала те, про що мріють всі жінки: "Сама собі свято".