Відома українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

У виконавиці є профіль і в TikTok, де з'являються забавні ролики, як і зараз. Вона прогулюється з невеликою компанією по місту, біля Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, як раптом вирішує підбігти до машини і почати перед нею танцювати.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Тіна, світлофор вже закінчується", - каже їй хтось.

Ймовірно, це був її хороший друг Слава Дьомін. Під кінець водій вирішив їй посигналити, проте з якою метою - неіізвестно. Всі користувачі відзначають, наскільки Тіна світла людина. Але є й ті, хто взагалі не знають, хто така Тіна Кароль.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Якби я побачив Тіну на вулиці, я б втратив свідомість", "Якби я була водієм, я б забула, куди їхала", "Я б їхати далі не змогла, машина б далі стояла на світлофорі", "Це я переходжу дорогу, коли в навушниках грає Тіна", "А в машині Юлія Саніна", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася, що виховує Веніаміна до себе, як до подружки: "У школі діти кажуть - сестра"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться"

Знай.ua писав, Тіна Кароль з алкоголем в руках показала те, про що мріють всі жінки: "Сама собі свято"