Легендарний підприємець, мільярдер, один з найбагатших людей у світі Ілон Маск заявив про те, що хоче кинути роботу і стати інфлюенсером.

Відповідну новину розмістили в аккануте в «peopletalk» в Instagram.

"Здається, Ілон Маск вирішив змінити рід діяльності. Засновник і гендиректор Tesla заявив про те, що хоче піти з роботи. Ну, а що? Може собі дозволити подробиці - за посиланням в описі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка, яка дізналася про це рішення мільярдера, не стала мовчати, навіть знайшлася людина, яка детально написала про несподіване рішення підприємця.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ілон Маск, скріншот: Youtube
Ілон Маск, скріншот: Youtube

"Здається, Ілон Маск вирішив змінити рід діяльності. Засновник і гендиректор Tesla виклав твіт, в якому заявив про те, що думає стати блогером. "Подумую кинути роботу і стати інфлюенсером на повний робочий день. Що думаєте про це?" - написав Ілон. Користувачі Мережі відразу ж почали відповідати підприємцю. Один з них написав, що стане першим підписників Ілона Маска в Only Fans, якщо той зареєструється на майданчику. Бізнесмен відповів, що може бути, так і зробить. Варто відзначити, що Ілон Маск є найбагатшою людиною в світі. Його статок оцінюється в 266 мільярдів доларів. Тому він, як ніхто інший, може собі дозволити піти з роботи", "добре то не пол вирішив змінити ))) я то вже злякалася коли прочитала початок))", "Фух, я вже злякалася, що пол", - залишають коментарі здивовані користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі почали підколювати Ілона Маска через нову зачіску.