У мережі показали дуже цікавий знімок за участю легендарного американського підприємця, інженера і мільярдера Ілона Маска. Бізнесмена можна побачити з новою зачіскою, яка привернула дуже багато уваги в соціальній мережі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Ілон Маск не вперше стає приводом для мемів, на цей раз користувачі висміяли його нову стрижку подробиці — за посиланням в описі #ілонмаск", - підписали знімок в соціальній мережі.

Аудиторія, яка звернула увагу на новий образ мільярдера не особливо посміялася над цим. Однак, люди почали підтримувати підприємця за його заслуги перед усім людством і написали про це в коментаря

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ілон Маск
Ілон Маск

"Маск напевно сильно засмутиться, коли дізнається що над його зачіскою сміється хтось там )))", "цікаво, що російські люди вважають що у тебе може бути яка завгодно зачіска і поведінку якщо у тебе є багато грошей", "Ой, а Ілон Маск, напевно, так засмутився, що їсти тепер не може", "а от йому не пох з його мільярдами доларів, вважаю що взагалі нема про що переживати", "яка різниця що у нього на голові, він же не модель", "ну ви серйозно? Ілона Маска висміяли через зачіски мені цікаво подивитися на цих людей і їх досягнення в житті))", "над собою смійтеся розумники) йому і з волоссям і без добре", – залишають коментарі фанати знаменитого бізнесмена.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Українська візажистка показала новий образ мами Ілона Маска.

Нагадаємо, що мама Ілона Маска дала відверте інтерв'ю на одному з українських телеканалів.