Три роки тому, в листопаді 2018-го, на всіх світових екранах стартувала прем'єра фільму "Фантастичні тварини: злочини Грін-де-Вальда", що є спін-оффом франшизи про Гаррі Поттера.

У п'ятницю нам пообіцяли, що 13 Грудня вийде трейлер до третього фільму "Таємниці Дамблдора" і стримали своє слово. У мережі з'явився оригінальний і дубльований двохвилинні ролики, в яких показали безліч соковитих кадрів з всесвіту Гаррі Поттера і магії.

Альбус Дамблдор, скріншот: Youtube
Альбус Дамблдор, скріншот: Youtube

На жаль, третій фільм з розряду "Фантастичних тварин" продовжить існування без Джонні Деппа в ролі Геллерта Грін-де-Вальда, його замінив не менш прекрасний Мадс Міккельсен після скандалу, пов'язаного з домашнім насильством над Ембер Херд.

"Якщо добре прислухатися, можна почути шепіт минулого. Світу, який ми знали, скоро прийде кінець. Грін-де-Вальд обрушить на нього всю свою лють. Щоб його зупинити, тобі доведеться довіритися мені. Історія не така проста, як здається на перший погляд", - говорить Альбус Дамблдор в трейлері, готуючи свою команду до війни.

Альбус Дамблдор, скріншот: Youtube
Альбус Дамблдор, скріншот: Youtube

Вона пройде на тлі Другої світової і знову порадує магічним настроєм, якого так не вистачає після закінчення Гаррі Поттера. Фільм вийде в кінотеатрах 15 квітня 2022 року.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Нагадаємо, "Фантастичні тварини", 3 частина: таємниці Альбуса Дамблдора будуть розкриті, а Джуд Лоу оголиться

Як повідомляв "Знай.ua", на 22-му році життя загинула зірка "Гри престолів", цілий рік бився з хворобою

Знай.ua писав, суд вирішив долю Джонні Деппа і Ембер Херд: несподіваний фінал для "Джека Горобця"