Житель села, герой М. Прабху врятував тварину, давши їй безперервні компреси грудей і навіть реанімацію «рот в рот» після того, як на неї напали бездомні собаки.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

На відео, зробленому сільськими жителями, видно, як тварина без свідомості лежить на землі, коли місцевий житель, відомий як м.Прабху, поспішає надати першу допомогу.

Стверджується, що восьмимісячна макака зазнала нападу зграї диких собак в штаті Таміл Наду на півдні Індії в четвер, 9 грудня.

Видно, як Прабху робить компреси грудної клітини тварині і затискає Емі губи у відчайдушній спробі повернути його до життя.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чоловік і мавпочка
Чоловік і мавпочка

Після декількох хвилин безперервних зусиль мавпа, здається, приходить до тями і слабо дихає в руках Прабху.

Сільський житель виглядає полегшеним, і пізніше він відвозить дитинча мавпочки у ветеринарну лікарню.

"Ми їхали по дорозі Перамбалур-Аріалур, коли її стан погіршився. Я турбувався про її стан і вирішив відвезти її в лікарню після того, як вона не пила воду. Мені пощастило бути там вчасно і врятувати мавпу", - рассказл чоловік.

Мавпі ввели глюкозу і вакцину в лікарні, і зараз вона одужує.

Прабху сказав, що він отримав першу допомогу ще в 2010 році, і був "в захваті" від того, що зміг застосувати її.

Чоловік і мавпочка
Чоловік і мавпочка

"Я прошу всіх бути добрими до тварин, в тому числі і до диких", - додав він.

Ветеринари ще не встановили, чи мавпу атакували скажені собаки, і якщо це так, то це може поставити Прабха на небезпеку.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", орангутанг вкрав у жінки Окуляри.