З далекої, великої і теплої Індії, а точніше з найбільшого в світі міста (22 млн. людй) Нью-Делі, прийшли дуже сумні новини. Справа в тому, що звичайна мавпа погубила молодого індуса, продавця сумок Мухаммада Курбана.

Мавпа жбурнула в 30-річного жителя столиці цеглу з другого поверху. Про це стало відомо завдяки повідомленню авторитетного видання Daily Mail.

Мавпа, скріншот: YouTube
Мавпа, скріншот: YouTube

У поліцейському звіті вказується, що господар будівлі поставив цеглу на резервуар з водою, щоб мавпи не змогли його відкрити, проте тваринам вдалося їх прибрати, після чого вони стали кидатися ними в перехожих.

Курбана було госпіталізовано, проте незабаром в лікарні лікарі діагностували смерть чоловіка.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Видання зазначає, що смерть Курбана сталася на фоні звістки про те, що дружина лідера місцевого осередку однієї з найбільших в Індії політичних партій померла після того, як впала з тераси в спробі втечі від зграї агресивних мавп.

Раніше повідомляли, Алеку Болдуіну в руки потрапила зброя з бойовими патронами: копи розкрили звіт після смерті Українки Галини Хатчінс.

Як повідомляв Знай.uа, що відомо про застрелену Болдуїном українку Галину Хатчінс: виросла за полярним колом і закінчила університет Шевченка.

Знай.uа писав, американського мільйонера засудили до довічного ув'язнення за вбивство подруги: проговорився під час зйомок фільму про себе.