Jerri Heil заінтригувала фітом з солістом групи ТіК Віктором Бронюком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Яна Шемаєва, яка відома як Джеррі Хейл, прославилася виконанням каверів на пісні популярних виконавців. Величезну популярність їй принесла пісня" Охорона, скасування", яка також з'явилася в дебютному студійному альбомі"я - Яна".

На даний момент дівчина стала популярним блогером. Зокрема, на її Instagram-сторінку підписано 186 тисяч осіб, а на ТВК-току - 193 тисячі.

13 грудня дівчина опублікувала відеозапис з Віктором Бронюком. Jerri Heil сидить на стільці в картатій піжамі і на голові у неї оленячі роги. Сам Бронюк постав у класичному чоловічому костюмі і шапці Санта Клауса.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Панди, вас такий Фіт чекає 🎄 🦌 кайоф", - повідомила вона.

Фолловери активно прокоментували дану ситуацію.

"Вже не дочекаюся😍"; "Не знав, що ТіК ще існує"; "А там олені, Олені, неголені і не гомілки👏", - пишуть вони.

Раніше повідомляли, Jerry Heil втекла в Голлівуд до Ханса Циммера і Шона Пенна українці не можуть повірити: "памперси носи..."

Як повідомляв Знай.ІА, Jerry Heil засвітила своє тіло перед оленем: "зовсім сама".

Знай.ІА писав, Jerry Heil з дружиною Анною Трінчер переспівали Єгора Кріда і відхопила: "якраз хотів простругаться".