Гарік Харламов прокоментував смішні новини. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний російський комік, актор і телеведучий Гарік Харламов є одним з найбільш популярних гумористів сучасності. Популярність йому принесла участь у проекті "Comedy Club", а також гра в КВК за команду" не Золота молодь "і „збірна Москви“мамі". Він радує всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 9,2 мільйона чоловік.

12 грудня Гарік Харламов опублікував фотографію в соціальній мережі, на якій показано як російські правоохоронці зупинили і виписали штраф молодим людям в костюмі чоловічих статевих органів.

"Новини Арбату. У хлопців х*євий день. І у тих, і У інших причому", - повідомляють вони.

Фолловери активно почали коментувати даний пост.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

"Секунд 20 намагався включити звук на цій картинці"; " Штраф за те, що занадто великі 😆"; " і головне всі стоять!) навіть на морозі", - зазначають вони.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Івано-Франківськ перетворився на казкову Лапландію, з'явилися кадри засніженого міста. У ніч на 8 грудня на Івано-Франківщині випало від 10 до 20 сантиметрів снігу. Білою ковдрою покриті дахи, дерева і статуї.

Нагадаємо, магнітні бурі накриють Землю на святого Миколая і Новий Рік: календар небезпечних дат у грудні

Як повідомляв "Знай.ua", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022.На столицю насуваються серйозні заморозки. Головлікар Київського міського центру Отто Стойка розповів що робити при холодах.