У Луцьку затримали 16-річного водія, який в'їхав у натовп. Про це повідомляє портал ТСН.

13 грудня в місті Луцьк автомобіль в'їхав у натовп, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Через подію постраждало шестеро людей, а шістнадцятирічного водія затримали правоохоронці.

39-річна постраждала на цей час знаходиться в реанімації після операції. Лікарі не дають прогнозів про її шанси на життя. Також в результаті ДТП постраждала п'ятирічна дитина у якої виявили струс мозку і забій голови.

16-річний водій, який перебував за кермом автомобіля, намагався втекти з місця аварії, проте його затримали.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про юнака нічого не відомо, крім того що він не мав проблем із законом і виховувався вітчимом. Сім'єю не опікувалися соцслужби. За словами сусідів, вони жодного разу не бачили, щоб хлопець сідав за кермо. Незважаючи на це, Одногрупники стверджують зворотне, що хлопець любив їздити.

На цей час затриманого доставили в СІЗО. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі, йому оголосили про підозру за частиною другою статті 286 ККУ.

Раніше портал Знай.иu повідомляв, що Івано-Франківськ перетворився на казкову Лапландію, з'явилися кадри засніженого міста. У ніч на 8 грудня на Івано-Франківщині випало від 10 до 20 сантиметрів снігу. Білою ковдрою покриті дахи, дерева і статуї.

Нагадаємо, магнітні бурі накриють Землю на святого Миколая і Новий Рік: календар небезпечних дат у грудні

Як повідомляв "Знай.ua", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022.На столицю насуваються серйозні заморозки. Головлікар Київського міського центру Отто Стойка розповів що робити при холодах.