Стало відомо про те, що в гіпершоу "Маска" перед Новим роком з'явиться неперевершена Снігова Королева.

"Новорічна Маска на каналі "Україна" об'єднає найпопулярніших артистів країни, які 31 грудня о 20:00 разом з глядачами проведуть 2021 рік і пограють у цікаву гру, розгадуючи секрети нових зимових героїв. У спецвипуску шоу "Маска" запалить улюблена казкова героїня мільйонів – Снігова Королева. Які таємниці приховує Крижана красуня?

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

У шоу "Новорічна маска" глядачів чекають безліч інтриг, і однією з них стане холодна і загадкова Снігова Королева, яка своєю появою залишить безліч питань.

Підказки будуть лежати в ящику, до якого підійде тільки один з п'яти ключів. Знайде його той, чиє серце розтопить лід, і здатне відчувати. Хто саме відкриє той самий ящик дізнаємося вже в новорічну ніч в шоу "Новорічна маска" на телеканалі "Україна". Снігова Королева виконає пісню "Сніжинка" з кінофільму "Чародії" і просто зачарує своїм образом глядачів.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

"На вигляд я тендітна і невагома, але Вам навіть уявити складно, що приховує мій костюм. Розкішне боа, крижаний посох, а яке плаття з 1,5-метровим шлейфом! Краса і тільки! Але найбільша таємниця прихована в підборах, адже вони досягають 20-ти сантиметрів!" - вражає фактами про себе героїня.

Наряд персонажа можна сміливо назвати витвором мистецтва, і відразу три фахівця над ним працювали більше місяця. Ускладнює завдання Зірки під маскою головний убір, який важить близько 4-х кілограмів.

Шоу "Новорічна Маска" об'єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги-зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співак Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER і Іво Бобул, актор Дар'я Трегубова і Павло Костіцин, та інші.

Нагадаємо, що Волошину дісталася трудяга? Анна Трінчер зізналася, що драїла підлоги в супермаркеті

Раніше повідомлялося, що Анна Трінчер розповіла, як наречений реагує на її відверті вбрання

Також, Павло Зібров влаштував "трійничок" з підопічною Ганною Трінчер і Михайлом Поплавським