Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Так само, як ми приймаємо душ щодня, щоб почистити наше фізичне тіло, наше ментальне і астральне тіло потребує чищення, яке зазнає негативного впливу. Йдеться не тільки про конкретно якийсь пробій енергетичний, як приворот або порча, тому що ми щодня стикаємося з величезною кількістю електромагнітних хвиль, які так само засмічують нашу енергетику», - розповіла Анастасія Казачок.

Таролог сказала, що в ідеалі для цього звернутися до людини, яка займається саме цим. Людина не повинна боятися майстра, до якого вона прийшла чиститися, повідомила вона, бо страх закриє людину, і майстер не зможе їй допомогти. Вас має насторожити тільки людина неохайна, підкреслила вона, у квартирі якої брудно, спілкуватися з якою не приємно, і ви це відчуєте у собі.

«З людиною, яка змогла б вам допомогти, у вас з нею виникне одразу якийсь душевний контакт і прихильність до неї. Наприклад, сильний приворот людина сама з себе зняти не зможе. А почистити собі енергію людина може, читаючи певні молитви. Одна з них – це молитва Святого Кипріяна, ця молитва дуже довга і вона сильно вимотує. Після того, як прочитала цю молитву, людина починає відчувати дуже сильний занепад сил», - резюмувала Анастасія Казачок.

Популярні новини зараз
Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.