Глава компаній SpaceX, Tesla прийшов на премію Людина року зі своїм сином. Відео у своєму Twitter опублікував американський підприємець Марк Беніофф.

На відеозаписі можна побачити, як Ілон Маск виходить на сцену з дитиною на руках, а зал зустрічає появу малюка зітханнями розчулення. Як відомо у хлопчика незвичайне ім'я X Æ A-12 (читається приблизно як екс Еш Ей-Твелв).

Ілон Маск з сином. Фото: Flipboard

До цього Ілона Маска визнали людиною року за версією журналу Time. Видання вважає, що минулий рік виявився проривним для американського підприємця південноафриканського Походження.

Зокрема, його компанія SpaceX уклала контракт з NASA на відправку американських астронавтів на місяць. Також компанія Tesla є безумовним лідером у світі з виробництва електромобілів.

Ілон Маск з сином. Фото: Flipboard

Журнал Time зазначає, що дії Ілона Маска можуть привести до того, щоб Фондовий ринок піднявся і впав.

Нагадавши, шедевр з вадами: що хорошого і поганого в "Веномі 2" з чудовим Томом Харді

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, зірку фільму Милсливці за привидами спіймали за дивнимзаняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу",