У Німеччині заарештували Санта-Клауса, який висловлював протест щодо коронавірусних обмежень. Про це повідомляє портал Бізнес Онлайн.

Як відомо, у всьому світі досить жорсткі обмеження заходи через поширення хвороби COVID-19. Так як дана інфекція дуже швидко мутує, чим провокує додаткові обмеження для тих чи інших категорій громадян, це наштовхується на нерозуміння і навіть активний протест з боку різних категорій населення.

Санта Клаус. фото: The Indian Express
Санта Клаус. фото: The Indian Express
Санта Клаус. фото: The Indian Express

Кумедна історія трапилася в місті Штральзунд, де був помічений Санта-Клаус, який активно протестував проти вакцинації і обмежень в Німеччині.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чоловік в костюмі Санти ходив з плакатом, виступаючи проти обов'язкового носіння масок і відвідування громадських місць з сертифікатом про вакцинацію.

Як тільки чоловіка, почала крутити поліція, він активно їй чинив опір, лаявся і виривався. Тепер чоловікові загрожує великий штраф.

Раніше портал Знай.uа, священик розповів дітям, що Санта Клауса не існує: вибачалася вся єпархія . Йдеться про сицилійського єпископа Анатоніо Стальяно, який під час релігійного фестивалю перед дітьми заявив про неіснування казкового персонажа і те, що його червоний костюм був створений компанією Coca-Cola для реклами.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе.

Раніше повідомляли, у Мукачеві вакцинацію перетворили на лотерею: автомобіль, велосипеди та самокати за щеплення.