Чоловік годину просидів на дереві, аби не уникнути вакцинації від коронавірусу.

Про це повідомляє "Мid-day".

Так, стало відомо, що в Індії в штаті Телангана бригада медпрацівників приходить вакцинувати громадян прямо додому. . Медики роблять регулярні обходи, щоб перевірити, чи всі мешканці отримали дві дози вакцини від коронавірусу.

Вакцинація, скріншот: YouTube
Вакцинація, скріншот: YouTube
Ілюстративне фото

Однак, під час одного з таких візитів, з'ясувалося, що в одній із сімей вакциновано всіх, крім одного чоловіка. Саме тому медики запропонували йому пройти курс вакцинації та розповіли про важливість імунізації. Проте 33-річний Гусуддін Алі відмовився від будь-яких маніпуляцій.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Чоловіка вмовляла зробити щеплення уся сім'я, говорячи, що для них ця процедура пройшла безболісно, але він не хотів нікого слухати.

Гусуддін кинувся навтьоки й не вигадав нічого кращого, як забратися на високе дерево. Там, як заявляють очевидці, він просидів не менше години й зліз, коли медики поїхали так і не вакцинувавши його.

Нагадавши, тисячі Зеленського вистачить не для всіх українців: у Кабміні повідомили, кого "ощасливлять". Одноразову допомогу від держави зможуть не всі бажаючі

Раніше Знай писав, в Україні covid-19 перед робочим тижнем трохи ослаб, перейшовши на літні показники: статистика МОЗ на 5 грудня.

Також Знай повідомляв, лікарі не зафіксували летальних випадків від вірусу "Омікрон": Заява ВООЗ. Всесвітня організація охорони здоров'я повідомляє проте про випадки госпіталізації хвороби.