Відома українська актриса та зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару напередодні Нового року влаштувала розкішну фотосесію з подругою та похизувалася кадрами.

Ірина Сопонару має чимало шанувальників, ому намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч осіб.
Цього разу зірка "Жіночого кварталу" вирішила поділитися кадрами з нової фотосесії. Ірина Сопонару позувала разом з подругою тримаюючи у руках бокали для шампанського.

Фото зі сторінки Ірини Сопонару
Фото зі сторінки Ірини Сопонару

"Дивимося як горять дедлайни🔥 🥂", - зазначила вона.

Для фотосесії Ірина Сопонару одягла стильний та грайливий костюм, який складався з міні-спідниці та топіка, який оголив її плаский животик. Родзинкою її образу стали невагомі пір'їнки на костюмі. Подруга Сопонару позувала у стильному брючному костюмі чорного кольору.

Фото зі сторінки Ірини Сопонару
Фото зі сторінки Ірини Сопонару

Користувачам мережі дуже сподобалися нові світлини зірки "Одного разу під Полтавою", тому вони прийнялися залишати для неї та подруги десятки компліментів.

"Красуні 🌹❤️🔥", "Дуже гарні", "Ти супер", " Красуня😍, "Іра я тебе люблю ❤️🔥", "Класні🔥🔥🔥🔥🔥", - зазначили вони.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Сопонару розповіла про "розцінки" в ескорті: "Я б з тобою не переспала"

Також Знай писав, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зістригла волосся і закохалася по вуха в орендованій сукні: "Яка тендітна"

Раніше Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показалась з потовченими колінами: "Максимально незадоволені"