Актриса і зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко, яка має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 145 тисяч читачів, поділилася новим знімком з чоловіком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соцмережі.

Цього разу вона з чоловіком вирушила до Вірменії, щоб відпочити після зйомок і репетицій.

"Після безлічі репетицій, двох концертів "Дизель Шоу" і зйомок промо, з'явилися два вільних дні і ми з чоловіком вирішили відпочити і видихнути. Основними критеріями було: близько, цікаво і колоритно. Думали-гадали, пішли за алфавітом і далеко не пішли - вибрали Вірменію», - поділилася радістю актриса.

Вона зазначила, що вибір виявився дуже вдалим: час у польоті зайняв всього 2,5 години, а в країні прибуття їх зустрів гід, який проводив їм екскурсію по країні.

Скрін, Instagram Глущенко
Скрін, Instagram Глущенко

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скрін, Instagram Глущенко
Скрін, Instagram Глущенко

"Перше, що хочеться відзначити - це кухня! Просто гастрономічна насолода. Причому не тільки в певних закладах – скрізь. У перший день ми багато гуляли по Єревану. На другий нам був запропонований список з декількох місць "must to see", - ми вибрали Севанський півострів! Це шалено красиве місце. Окреме спасибі Вірменії за приголомшливу погоду і тепле сонечко, ми так насолодилися часом, проведеним там», - додала Глущенко, пообіцявши поділитися подробицями у своєму блозі.

"Супер-супер! Вірменія така, вміє закохати в себе з півпогляду", "Яночка, ви така позитивна, і харизматична, жінка просто супер», - пишуть їй в коментарях.

Нагадавши, зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко обняла беззубого красеня: "Скільки йому років вже?"

Як повідомляв портал " Знай.ua", самотня Леся Нікітюк поскаржилася на "палицю раз на рік". Леся Нікітюк також пояснила, чому їй пишуть знаменитості

Також " Знай.ua " писав, гумористична актриса Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" "вляпалася" через Лесю Нікітюк: "що ти твориш?". Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" показала цікавий момент.