У мережі показали дуже цікавий пост, який присвячений новим серіям знаменитого серіалу "Секс і місто". З'явилася інформація, що містер Біг все-таки не помер.

Відповідну публікацію розмістили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"А що якщо ми вам скажемо, що містер БІГ живий? Дивись подробиці - за посиланням в описі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Не дивно, що фанати популярного серіалу дуже різко відреагували на такий результат подій. Вони неймовірно розлючені, що в Інтернеті з'явилося так багато спойлерів з серіалу, який вони так довго чекали. Однак є дуже багато людей, які засмучені новими серіями "Секс і місто".

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Кадр з "Секс у великому місті"
Кадр з "Секс у великому місті"

"Ось це спойлер, спасибі", "вчора подивилася. Ридала в ночі емоції серіал безумовно викликає, але очікування не виправдовує. я дуже сподіваюся, що в найближчих серіях піде розгойдування і все вийде. поки хочеться надавати по руках режисерові і продюсеру", "ніякий це не альтернативний кінець Бренд тренажерів Peloton, акції якого сильно обвалилися через смерть містера Біга на тренажері, випустив новий ролик. У ньому містер Біг не помер від серцевого нападу, а втік зі своїм іспанським тренером Аллегрою в світле майбутнє", "що за спойлери?? Ви серйозно??", "Огидне продовження. Я люблю стару версію за те, що там немає тих тем, що зараз в кожному фільмі. У нову версію приплели всі! Трансгендерність, карантин, Instagram, статус чорношкірих людей у суспільстві. Та й ще Саманти немає, самого адекватного в їх компанії", - залишають відгуки обурені шанувальники легендарного серіалу.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", зірку серіла» Секс у Великому Місті " довели до межі.