Стало відомо про те, що сталося в першій серії довгоочікуваного нового сезону популярного серіалу «Секс і місто». Один з героїв серіалу помер вже в першій серії.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"На каналі HBO Max відбулася прем'єра продовження "Секс і місто". І ми вже знаємо, що сталося в першій серії. Подробиці - за посиланням в описі #керрібредшоу", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Варто відзначити, що дуже багато шанувальників відомого серіалу, не приховали свого невдоволення і написали про це в коментарях. Люди також написали чимало подробиць про героїв "Секс і місто".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Секс у Великому Місті, фото: скріншот з відео
Секс у Великому Місті, фото: скріншот з відео

"В епізоді Керрі Бредшоу повертається додому після концерту дочки Шарлотти і помічає містера Біга, який лежить на підлозі у ванній. Виявляється, герой помер через серцевий напад, що стався після заняття на велотренажері", "Кім Кетролл швидше за все, так як відмовилася зніматися в продовженні. У 6 сезоні у неї виявили рак. Думаю з цього найпростіше було вичавити сюжетну лінію, і повідомити що у Саманти стався рецидив", "це або новий прикол поширювати неправду у них про серіал...або буде повний треш...Я прочитала про кого вони написали, і якщо це правда, аж дивитися перехотілося", "як можна було його вбити? Я не уявляю Керрі без чоловіка її мрії адже це була головна лінія всіх сезонів", - пишуть відгуки розчаровані фанати серіалу.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли про конфлікт зірок серіла «Секс у Великому Місті».