У соціальній мережі оприлюднили розкішний знімок легендарної моделі Кім Кардашьян. Зірка одяглася в розкішне вбрання і позувала в приміщенні, що нагадує туалет в той час, як якийсь чоловік її фотографував, якого можна побачити в дзеркальному відображенні.

Відповідний знімок продемонстрували в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Кім Кардашьян нагадує вам, що колір прийдешнього року - електричний синій", - підписаний пост в соціальній мережі.

Дуже багато людей прийшли в захват при вигляді неповторної американської моделі. Однак знайшлося багато людей, які почали оскаржувати колір прийдешнього року, який, на їхню думку, нещодавно був лавандовим. Фанати не змусили себе чекати і написали про це в коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скрін, Instagram Кардашян
Скрін, Instagram Кардашян

"Дуже красиво виглядає! Хоча і незрозуміло-де починаються рукавички і що на ногах-туфлі або чоботи-панчохи. Містика, але красиво!", "А як же velvet violet ?", "Колір слона violet-red (лавандовий!)", "Лавандовий колір року", "Думала Оксана Самойлова", "я думала тут Самойлова, яка дуже схожа на Кім", "і зірки роблять селфі в туалеті", "Вау,гарний колір", "вчора ж тільки лавандовий був ?", "А крім неї зірок більше немає, мабуть", "Через деякий час , Бузова буде в такому вбранні .... вона все копіює ...",- залишають коментарі заворожені користувачі в соціальній мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кім Кардашьян вирішила кардинально змінити професію?

Нагадаємо, що Каньє Вест публічно попросив Кім Кардашьян повернуться.