Американська зірка, героїня реаліті-шоу і володарка значних сідниць Кім Кардашьян офіційно подала на розлучення з репером Каньє Вестом. Пара розпалася після 7 років шлюбу, повідомляють західні ЗМІ.

Зокрема, видання TMZ зазначає, що Кім звернулася до судді з проханням повернути їй дівоче прізвище – тобто прибрати прізвище чоловіка з подвійної «Кардашьян-Вест». Незважаючи на те, що Каньє просить її повернутися, Кім все-таки вирішила поставити крапку в їхніх стосунках і відкрити нову сторінку свого життя.

Кім Кардашьян і Каньє Вест, фото: Instagram
Кім Кардашьян і Каньє Вест, фото: Instagram

В одному з подкастів Виконавець розповів, що ставиться до питання розлучення дуже серйозно. За його словами, діти хочуть, щоб батьки залишалися разом, і він сам не бажає розлучатися з дружиною.

За запевненням самої Кім, ніяких непорозумінь з приводу спілкування з дітьми між колишнім подружжям не буде – виховувати і ростити їх вони планують разом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тим часом з'явилися чутки про те, що Кім встигла закрутити роман з коміком Пітом Девідсоном, який молодший за неї на 13 років. Молодий чоловік товариський і життєрадісний, і в цьому він повна протилежність Веста з його біполярним розладом. Нібито саме ці якості і привабили Кардашьян, втомлену від життя з репером.

Нагадаємо, що люди висміяли коханого чоловіка Меган Фокс.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", люди почали сумніватися в романі Кім Кардашьян і Піта Девідсона.

Додамо, що Кім Кардашьян отримала топову нагороду. Стало відомо, що вона стала «іконою моди» і удостоїлася премії на People's Choice Awards.