Відомий український фітнес-тренер Аніта Луценко поділилася планами на майбутній рік. 2021 ще не завершився, але спортсменка вже заговорила про те, в чому вона хоче досягти успіху в рік Тигра.

Новий пост був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться красивими кадрами, дає поради тим, хто хоче схуднути, а також розмірковує на різноманітні теми.

Цього разу знімки вийшли досить естетичними. Аніта Луценко в боді і піджаку чорного кольору позує перед камерами з плодом екзотичного фрукта в руках. На голові у неї спеціальна пов'язка, яка відмінно поєднується з образом. В якості аксесуарів сонцезахисні окуляри і сережки-кільця.

"А час тече...і настрій звичайно, робити що-небудь в моменті🙌 🏻 і хоча звичайно я збираюся складати план на 2022 рік я завжди думаю про те, що потрібно робити те, що можеш - сьогодні, не розтягуючи ❤️" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Аніта Луценко далі зізналася, що за 2021 рік їй вдалося виконати лише половину задуманих планів. У список на 2022 рік знову запише англійську, навчання якої відтягує вже близько 10 оет.

"Ще запишу - но вихід в топ - 10 додатків у світі ;) Інгліш стане в нагоді 😅 завжди вважала, що вивчення чого-небудь без конкретної мети - це в трубу. Перевіримо цього року ;) мета є!"- підсумувала жінка.

Нагадаємо, що Аніта Луценко похвалилася "фігурою на мільйон" і зізналася, що схуднути-ще не найскладніше

Раніше повідомлялося, що звїзда" Зважені та щасливі " Аніта Луценко вирішила змінити імідж і приміряла лампу

Також, Аніта Луценко назвала найнебезпечніші продукти на кухні: шашлик можна, а чай не можна?