Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька у вільний час вирішила відправитися в Одесу, де відмінно провела час з хорошими друзями, і отримала масу нових фото.

Новий пост був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якого вона є. Регулярно жінка радує шанувальників особистими кадрами, які вона робить у вільний від роботи час.

Цього разу вона вирушила до Одеси, де відмінно провела час біля моря. Навіть незважаючи на те, що на вулиці календарна зима, одягнена Соломія Вітвіцька не дуже тепло.

Вона підібрала сукню темного відтінку, а також легке пальто чорного кольору. Нові кадри були зроблені на березі Чорного моря.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Після кожної поїздки з @bundzilo.tanya потім неможливо вибрати фото-подобаються всі❤️ але найбільше подобаються спогади! Знаю людей, які не люблять фотографуватися. Але для мене це завжди ще й зафіксовані моменти, які за кілька років захочеться переглядати і згадувати той день, то настрій і класні емоції, пережиті з кимось разом ❤ ️ 🌊 💨 " -йдеться в повідомленні під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Неймовірні фото!!🔥 🔥 🔥 Тепер теж хоооооочу такі!";

"Любити ❤️";

"Нічого додати! У мене теж саме і з приводу вибрати фоточки і з приводу цінності цих моментів😘 📸";

"❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥";

"PS. Ви так добре виглядаєте, не знаю скільки вам років але думаю що десь 25 не більше".

Скріншот коментарів, фото: Instagramншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Instagramншот коментарів, фото: Telegram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що розведена Соломія Вітвіцька "зазіхнула" на місце Каті Осадчої: дивись, і Юрія Горбунова "охмурить"

Раніше повідомлялося, що розведену Соломію Вітвицьку зачарував солодкий голос Арсена Мірзояна-Тоні Матвієнко варто напружитися

Також, розведена Соломія Вітвіцька в чорному "схудла" на 10 кілограм: від такої краси почервоніла навіть доріжка