Напередодні Нового року, 31 грудня, українців чекає казкова прем'єра шоу "Новорічна МАСКА" від телеканалу "Україна". Абсолютно нові герої запалять на святковій сцені, а зіркові детективи і запрошені гості спробують розсекретити особистості знаменитостей, які ховаються під неймовірними костюмами.

Переможниця першого сезону гіпершоу "МАСКА" і головна героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч за лаштунками зізналася, як будує романтичні стосунки з чоловіками і що для неї найголовніше в "амурних" справах.

Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"

"У стосунках дуже важливий діалог, вміння слухати та чути. Не підлаштовуватись одне під одного, не замовчувати внутрішні проблеми, а озвучувати їх. Треба говорити про свої відчуття, емоції, те, що тебе турбує", – заявила співачка.

Артистка зізналася, що зараз серйозно замислюється над майбутнім і вже представляє своє щасливе життя в ролі турботливої мами і коханої дружини.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Своє майбутнє я бачу в сім'ї, в дітках. Мрію бачити, як вони бігають навколо ялинки і розпитують мене: "Мамо, що ти нам подаруєш?" Мрію зустрічати Новий рік у колі сім'ї. Так що кращі часи - попереду!" - розговорилася Злата Огнєвіч.

Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"

Чарівне шоу "Новорічна МАСКА" об'єднає найпопулярніших українських артистів.

У святковий вечір допомагати постійним детективам з нелегким завданням розсекречення знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, Слава Камінська, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER і Іво Бобул, Дар'я Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова і багато інших.

Олег Скрипка на шоу "Новорічна маска", фото: телеканал Україна
Олег Скрипка на шоу "Новорічна маска", фото: телеканал Україна

Нагадаємо, Андрій Задворний зізнався, що прийшов на "Холостячку" без почуттів до Огнєвіч: "Використав Злату"

Як повідомляв Знай.иа, Злата Огнєвіч або Анна Трінчер? Хто ховається під образом Снігової королеви на шоу "Маска"

Також портал Знай.иа писав, що Макс Тарапата зізнався, в яких стосунках зі Златою Огнєвіч після "Холостячки": "Не всі..."