Про це він розповів у новому випуску «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«2022 рік – це рік трьох двійок і в сумі вони дають число шість, а це кохання, щастя та процвітання. Двійки завжди дають роздвоєність розуміння, але завжди людина має робити вибір. Ми у 2022 році завжди повинні обирати з двох якихось можливостей правильну можливість і щоразу потрібно чітко залишати всі ці ситуації», - розповів Влад Росс.

Астролог заявив, що Овен щасливчик долі. Він матиме масштабність, успіх, планету великих можливостей, повідомив він, і Юпітер входить в знак Овна відразу після травневих свят. Тому весь період з травня і майже до кінця жовтня, вважає він, у Овнів буде великий успіх. І той, хто ще не створив свій бізнес, помітив він, для нього якраз саме час навесні, восени чи влітку його робити.

«Також у Риб буде шалений початок року і фінал року буде дуже успішним. Тому що Юпітер – це символ щастя, заступництва та успіху буде у зодіакальному знаку Риби на початку року. І особливо квітневе з'єднання Юпітера та імператора Риб Нептуна відбудеться 12 квітня. А квітень найперспективніший і захоплюючий місяць для знаку зодіаку Риб. Там може бути покладений фінансовий успіх, особливо подружжя, особисте життя і закладено добробут», - резюмував Влад Росс.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.