Дзідзьо анонсував фільм, де він грає головну роль разом з Ольгою Поляковою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, виконавицею Slavia, активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує закулісся особистого і творчого життя. У співака 1,6 мільйона фоловерів, які намагаються коментувати кожен його пост.

Як відомо, 2021 рік для українського співака був максимально плідним. 21 жовтня вийшов його фільм " де гроші?", де співак взяв участь як актор, сценарист і режисер. І ось готується прем'єра його кіно"зірки з обміну". Кіно розповідає історію про те, як Оля Полякова і Михайло Хома помінялися тілами один з одним.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

15 грудня Дзідзьо розповів про можливість придбати квиток на новий фільм і першим побачити кіно з ним. Свій пост він забезпечив трейлером до фільму.

"Передпродажі відкриті, а значить, ти зможеш першим побачити новорічну комедію" зірки з обміну " в кіно. Шукай сеанси в зручному для тебе кінотеатрі і бронюй кращі місця", - повідомив він.

Нагадавши, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну

Як повідомляв портал " Знай.ІА", спокуслива Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом: як за часів Віагри. Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом

Також " Знай.ІА " писав, Надія Мейхер з новою зачіскою показала, чого варто в свої 39: "для свободи відчуттів". Надія Мейхер знову привернула увагу.39-річна Надія Мейхер одягла сині джинси і чорну сорочку, які підкреслили її бездоганну фігуру.