Надія Мейхер (Грановська) заробила неймовірну популярність завдяки виступу в гурті ВіаГра. Зараз дівчині 39 років, вона виховує трьох дітей, але її вигляд змушує чоловіків завмирати.

Надя стала учасницею жіночої команди в одному з випусків шоу "Хто зверху", ведучими якого є Сергій Притула і Леся Нікітюк.

Там їй належало заплутати свеого суперника - актора і співака Ельдара Кабірова - розповівши історію про себе. Чоловікові залишалося сказати, правда це чи брехня.

Надія Мейхер, instagram.com/nadyameiher
Надія Мейхер, instagram.com/nadyameiher

Мейхер вирішила розповісти історію про свою другу вагітність, яка, за її словами, наклала серйозний відбиток на життя дівчини.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Після народження старшої доньки (Анна Уржумцева, 9 років-прим.ред.), моєї другої дитини, у мене виникли фобії. Одна з них - водіння автомобіля. Я дуже боялася водити і тепер я їжджу з водієм і вкрай рідко сама".

Ельдар припустив, що це брехня і виявився правий.

*Ельдар Кабіров - суперфіналіст шоу "Х-фактор 5", де він виступав у складі тріо "XtriM". Брав участь в українському гумористичному телешоу під назвою "Ліга Сміху" в якості актора команди "Заинька" в 2016 році і капітана команди "Луганська збірна" в 2018 році. Є солістом музичного гурту "30.02". У 2019-му знявся в комедії "Папік".

Нагадаємо, що Надя Мейхер назвала речі, які заважають.

Раніше ми повідомляли, що Надя Мейхер без одягу "сховалася" за склом і зайнялася улюбленою справою.