Євген Комаровський розповів про випадки, коли дитину потрібно точно госпіталізувати. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український педіатр Євген Комаровський, до якого прислухаються і мами, і бабусі, дає корисні поради про те, як лікувати своїх дітей і коли слід поводитися з лікарем, що зробило його популярним. На його Instagram-сторінку підписано 9,4 мільйона фоловерів, який лайкають і коментують кожен його пост.

Євген Комаровський, скріншот з відео
Євген Комаровський, скріншот з відео

14 грудня він повідомив, в яких випадках хворої дитини варто госпіталізувати. Це випадки, коли необхідні хворій дитині процедури неможливо виконати в домашніх умовах, неможливо виконати призначення лікаря в повному обсязі, характер хвороби такий, що в будь-яку хвилину будуть потрібні надання невідкладної допомоги, дитина підлягає ізоляції за епідеміологічними показаннями.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Комаровський зазначає, що батьки часто вважають, що відповідальність за дитину, несе дитячий лікар, а медичний працівник не готовий прийняти на себе велику відповідальність. Справа в тому, що його за це не заохочує начальство, а рішення такі не оплачуються.

Нагадавши, отруєння дитини грибами: доктор Комаровський заборонив самолікування і показав інструкцію "виживання". За словами педіатра, при підозрі на отруєння грибами необхідно негайно звернутися до лікаря. У такій ситуації самолікування протипоказано.

Раніше повідомляли, що 22 - річна Аня розповіла про випробування модельних кастингів-красуням заборонили їсти. Анна Гантт в опублікованому зверненні розповіла історію, яка сталася з нею на останньому кастингу на модний показ. В

Знай.иа писав, плід любові Джонні Деппа і Ванесси Параді вже дозрів - 22-річна Лілі-Роуз помітили в одних трусиках.