Джамала взяла участь у заході в КМДА. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 900 тисяч чоловік.

15 грудня українська співачка опублікувала фотографію в чорній сукні і туфлях на довгому каблуці. Дівчина зазначила, що взяла участь у заході, яка присвячена Новому року.

"таке зі мною трапляється раз в ніколи 😂 новорічний вечір в КМДА. Приємно одягнути завжди святкову сукню і провести вечір в компанії подружки 😌", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

" Зірочка ти наша❤️"; " яка красива і витончена!"; "Хороша 🐈🔥🖤"; "🖤🖤🖤", - повідомили вони в підписі до знімка.

Нагадаємо, Джамала влаштувала чоловікові другий медовий місяць в найромантичнішому місці:"нарешті удвох".Відома українська співачка, переможниця пісенного конкурсу Євробачення, Джамала поділилася спільними фотографіями з чоловіком.

Як повідомляв портал " Знай.ua", спокуслива Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом: як за часів Віагри. Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом

Також " Знай.ua" писав, Надія Мейхер з новою зачіскою показала, чого варто в свої 39: "для свободи відчуттів". Надія Мейхер знову привернула увагу.39-річна Надія Мейхер одягла сині джинси і чорну сорочку, які підкреслили її бездоганну фігуру.