Стало відомо про те, що зірку фільму "Один вдома" підозрюють у насильстві над дівчиною. Перші подробиці інциденту.

Справа в тому, що американського актора Девіна Ретрея, який отримав всесвітню популярність завдяки ролі Базза у фільмі "Один вдома", звинувачується в удушенні і побитті дівчині.

Маколей Калкін, скріншот з фільму " Сам удома"
Маколей Калкін, скріншот з фільму " Сам удома"

Вони з коханою перебували в номері готелю, де проводили відпочинок. В один момент між ними почалася сварка, яка надалі переросла в скандал, і з номера доносилися неймовірно гучні крики. Небайдужі сусіди викликали на місце співробітників правоохоронний органів.

Девін Ретрей, фото: вільне джерело
Девін Ретрей, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

Але, при цьому, тоді ніхто не був доставлений у відділення поліції, конфлікт загладили, а жінці надали окремий номер, в якому вона провела всю ніч.

"Один вдома", фото: кадр з фільму
"Один вдома", фото: кадр з фільму

Вже вранці вона сама прийшла до відділку для того, щоб написати на нього заяву в поліцію.

Девін Ретрей, фото: вільне джерело
Девін Ретрей, фото: вільне джерело

У заяві вона написала, що Девін під час сварки затискав їй рот рукою і душив. Коли вона вкусила його за палець, він сильно вдарив її по обличчю.

Поліцейські кажуть, що все було вирішено, як тільки Девін і його дівчина вирішили розійшлися на ніч - у неї була окрема кімната - і ніхто не був заарештований.

кадр з фільму "Сам удома"
кадр з фільму "Сам удома"

Варто відзначити, що не так давно в своєму інтерв'ю чоловік зазначив, що вже кілька років ведуться переговори про продовження фільму "Один вдома". Улюблені актори могли зібратися разом для того, щоб знову провести Різдво. Однак, тепер невідомо, чи зірве планування фільм вчинок актора.

Нагадаємо, що фанатів "Один вдома" порадують ремейком легендарної комедії: Хто зіграє роль Кевіна замість Маколея Калкіна

Раніше повідомлялося, що ввикинув свою солону "палицю": Колишній співробітник Mcdonald's приголомшив людей непристойною іграшкою

Також, фанатам "Один вдома" пропонують переночувати у Маккалістерів і відчути себе юним Калкіном: ціна питання і дата броні