Відома українська співачка Тіна Кароль оголосила про тур по Україні, який почнеться практично відразу після Нового року. Жінка дасть кілька концертів починаючи з Різдва - 7 січня.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує шанувальників новими кадрами, а також займається в такий спосіб просуванням своєї творчості, як в цей раз.

На опублікованому ролику жінка з мокрим волоссям і в чорній сукні показала, як вони готуються до зйомки спеціального ролика, який транслюватиметься на концертах.

"З нетерпінням чекаю нашу довгоочікувану зустріч! Я готую велику програму, куди увійдуть нові пісні з альбомів "Красиво" і "подвійний рай", а також улюблені хіти. Це буде вражаюче шоу з живим бендом, яскравими постановками, унікальним архітектурним рішенням світла. Родзинка шоу-live трансляція з моушн-графікою на великі екрани " - розповіла дівчина під постом.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Розпочнеться тур з Києва - 7 січня, а закінчиться Львовом - 11 січня. За 5 днів Тіна Кароль планує дати п'ять концертів, ще й під час свят, коли цей час прийнято проводити з близькими людьми.

За словами співачки шоу повинно буде привести слухачів в унісон, захват, і замотивувати.

"Оновимо захват з серцем в унісон! Люблю! Чекаю!"- підсумувала співачка.

Нагадаємо, що Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі

Раніше повідомлялося, що зиночек Тіни Кароль Веніамін перетворився на копію покійного Євгена Огіра

Також, зоблазлива Тіна Кароль зізналася, чим зводить чоловіків з розуму