На сторінці відомої української співачки Тіни Кароль в соцмережі "Тікток" з'явилося нове повідомлення. Цього разу красуня-блондинка, у якої натовпи шанувальників, поділилася своїм поглядом на життя і на те, як ставиться до розпитувань про нові романи.

При цьому вона оприлюднила лаконічне відео в чорно-білому кольорі. На ній халатик, під яким вона ховає концертний наряд. Губи вона підкреслила червоною помадою приглушеного відтінку.

Фото: viva.ua. Тіна Кароль та Євген Огір
Фото: viva.ua. Тіна Кароль та Євген Огір

"Навіть якщо я коли-небудь вийду заміж... справа в тому, що частина мого серця померла. Ось вона померла, частина мого серця. І більше неповоротна. І це ніколи не зустрінеш знову. І ти знаєш, що це незворотний процес, і ти не можеш нічого зробити. Крім того, що на старий номер відправляти СМС, або писати на свою ж пошту. Розумієш? Ось і все. І, тому... "Коли ти перестанеш відчувати себе самотньою?", або що ще, це питання для мене – як не питання, а якесь, типу, смикання за косичку. Хочеться махнути по руці. І сказати - ну досить вже", - зізналася вона своїм підписникам.

@tina_krl

@tinakarol #лучшая #красота #fyp #fypシ #тинаикона #держись #тиночка

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще
♬ оригинальный звук - tina_krl

У відповідь шанувальники оцінили вірність Тіни покійному чоловікові і її відвертість.

"Вона його так любила!", "Яка вона віддана. Ось вона, любов...", "Вона єдина зірка шоу-бізнесу, яка поводиться гідно", - вважають шанувальники.

Нагадаємо, що Тіна Кароль з мокрим волоссям і в короткій сукні розповіла про диво у своєму житті: "Люблю і чекаю".

Раніше повідомлялося, що зиночек Тіни Кароль Веніамін перетворився на копію покійного Євгена Огіра

Також, зваблива Тіна Кароль зізналася, чим зводить чоловіків з розуму