Дружина президента Володимира Зеленського Олена теж намагається зробити життя в Україні кращим.

Вона хоч і не часто часто, але періодично розповідає про те, що їй вдалося зробити, що станеться в майбутньому або про важливі проекти, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік. Якось нещодавно вона нагадала, що до 19 грудня 2021 року триватиме Національний тиждень читання - та подія, яка може об'єднати українців.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Зараз в TikTok з'явилося відео з красунею Оленою, щоб нагадати, чим займається перша леді в Україні. І як виявилося, справ у неї предостатньо. Наприклад, одна з ініціатив - безбар'єрність, метою якої виступає створення рівних можливостей для всіх українців. Це стосується і розвитку універсального публічного простору.

"Діяльність першої леді - безбар'єрність, реформа шкільного харчування, поширення української мови у світі (понад 20 аудіогідів), саміт перших леді", - йдеться у відео.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Олена, Прекрасна як зовні, так і всередині", "Поєднання краси, розуму, інтелігентності - це рідкість", "Кращий президент - найкраща перша леді. Олена, спасибі вам за все", - пишуть користувачі в коментарях.

@zelenskiy_sluga_naroda

Олена - неймовірна😍 #перваяледи

♬ оригинальный звук - Ми Кохаємо Зеленського💚

Нагадаємо, Олена Зеленська "націлилася" на тарілки простих українців - більше ні шматочка "холестеринового" стейка

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська навчить українців тактовно спілкуватися, почала зі школярів: "Відрізнятися - це нормально"

Знай.ua писав, Олена Зеленська заявила про проблеми українських жінок: "Втричі складніше стати керівником"