Всесвітньо відому голлівудську акторку, яка має коріння в Україні, Мілу Куніс світ знає за такими культовими фільмами як "Секс по дружбі"і" Третій зайвий". У багатьох своїх ролях Міла показує себе як весела і безпосередня дівчина. Її вміння веселитися-це несподіваний бонус до приємної зовнішності, ідеальної фігури і шарму.

Цього разу ми знайшли її веселе висловлювання під час інтерв'ю на вечірньому ТВ-шоу "Conan", про яке нагадав користувач TikTok "fairyedi".

Міла Куніс на шоу Conan, скріншот: TikTok
Міла Куніс на шоу Conan, скріншот: TikTok

На одному з шоу хлопець в залі підняв плакат де російською було написано "Чи можу я мати обійняти" (напевно малося на увазі "чи можу я тебе обійняти", але спроба хороша). Але тут-то і трапився казус. Міла зізналася, що: "російською я говорю, але читати-то не вмію! Що там написано? Виходь за мене заміж?".

Міла Куніс на шоу Conan, скріншот: TikTok
Міла Куніс на шоу Conan, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ведучий підіграв їй і почав лаяти хлопця за таку помилку, ситуація викликала сміх і оплески в залі.

Також варто нагадати нашим читачам, що відома зірка голлівудських стрічок Міла Куніс народилася в 1983 році в Чернівцях. Мати актриси Ельвіра-колишня вчителька фізики, а батько Марк Борисович – у минулому інженер-механік на чернівецькому заводі "Легмаш".

У 1991 році сім'я емігрувала до США і оселилася в Лос-Анджелесі. Свою акторську кар'єру Міла почала в 1993 році, знявшись в декількох рекламних роликах.

Раніше повідомляли, Джастін Тімберлейк розповів правду про різкий язичок чернівчанки Міли Куніс: "Вона прекрасно...".

Як повідомляв Знай.uа, Брежнєва з розтяжками, Ірина Шейк з целюлітом: реальні фігури зірок без фотошопу.

Знай.uа писав, засновник Apple, радник Обами та Голлівудська зірка-топ 7 чернівчан, які підкорили світ.