У соціальній мережі розмістили цікавий пост, в якому можна побачити новий образ "королеви поп-музики" Мадонну. Зірка змінилася так сильно, що навіть найпалкіші фанати співачки не можуть її впізнати.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Мадонну просто не впізнати! Всім би так виглядати в 63 # мадонна", - підписані знімки зірки в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка, яка стежить за особистим життям і кар'єрними сходами Мадонни, просто не змогла не відреагувати ну публікацію зі своїм кумиром. Дуже багато людей висловили свою думку про те, що Мадонна використовує дуже багато фотошопу, деякі думають, що це пластичні операції.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Мадонна
Мадонна

"Вона так не виглядає. Це фотошоп і всім це відомо. Навіщо це потрібно не зрозуміло", "треба вміти гідно старіти, по мені дуже вульгарно поводиться ця бабуся", "Думала Шишкова", "Таке відчуття, що в Інстаграмме створюється друга реальність, де всі красиві, молоді та успішні. Але як ця реальність іноді розходиться з дійсністю", "так блін, добре оброблені фотографії! Так неможливо виглядати в 63", "фотошоп конкретний!", "Але ж вона хейтила свого часу всіх, хто з пластикою і не брала в свою команду...", "Та хоче і фотошопитися, вона зате на себе молоду схожа", "це явно не Мадонна. Зовсім інша. Двійник якийсь", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", дочка Мадонни засвітила голу попу крупним планом.

Нагадаємо, що Мадонна в образі Ельфа показала, як проводить час з сім'єю.