Про це вона розповіла у програмі «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

За словами нумеролога, коли людина любить, вона не хоче володіти іншою людиною. Зокрема, каже Нонна Мусалян, ніхто не буде дивитися на годинник у разі запізнення з роботи на 5 хвилин чи перевіряти телефон. Вона підкреслює, що базовим станом є спокій: людині має бути спокійно біля іншої людини і між ними має бути довіра.

Окрім цього, зазначає неопсихолог, часто пари ідеалізують свої стосунки. «Перша стадія відносин – це ідеалізація. Ідеалізацію формує мозок, а потрібно прислухатися як ти почуваєшся поруч з цією людиною», - пояснює Нонна Мусалян.

Водночас зрілі люди, додає гостя програми, не будуть влаштовувати емоційних гойдалок. З іншого боку, міркує вона, даремно намагатися щось сказати жінці, яка надзвичайно сильно закохалася у чоловіка, це проявляється у співзалежних стосунках і головними тут є гормони.

Тим не менш, розповідає Нонна Мусалян, є протилежна стадія, коли це все закінчується і чоловік стає холодним до жінки. Відповідно жінка, зазначає неопсихолог, міркує над тим, що чоловік на початках був іншим і з ним щось сталося. «Тобто жінка вже знецінила себе тим, що звела його на п'єдестал, а потім його звідти скинула, але продовжує бути в цих токсичних відносинах», - пояснює вона. У такому разі, підсумовує нумеролог, жінка далі зливає енергію та очікує на зміни в чоловікові, що є її ключовою помилкою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповіла, як жінка обирає собі чоловіка.

Також Знай.ua писав про те, що Мусалян розповіла, з чого складається наше життя та як розрахувати його графік.