Відома російська співачка Наташа Корольова, яка народилася і почала свій творчий шлях в Україні, частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона чоловік.

Зовсім недавно вона ділилася відео, на якому постала разом зі своїм сином. Виконавиця вийшла на сцену разом з Архипом, репетируючи чомусь не свою пісню, а популярний трек Макса Барських під назвою "Тумани".

Наташа Корольова, фото: Instagram
Наташа Корольова, фото: Instagram

А зараз вона, у вузькому коридорі, постала на знімках з Філіпом Кіркоровим, будучи в синій сукні з масивним розрізом між ніг і у величезній шубі.

"Які Класні фотки надіслав мені Король @fkirkorov ! А яка фотка подобається вам? 1.2.3!!! #наташакорольова #філіпкіркоров #пораненийтобой", - пише Наташа Корольова в публікації.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Наташа Корольова і Тарзан, фото з Instagram
Наташа Корольова і Тарзан, фото з Instagram

"Всі фотки класні🙌 ну 1 яскравіше👏", "Перша взагалі жесть. Баба Наташа", "Точно як мама. Дуже схожі", "Наталя, всі фото Класні. Ви дуже яскрава і інтерес до вашої персони не пропадає!", "Ви ж доросла людина, який Король!? Для чого це? Філіп вже так і думає, що він король", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Наташа Корольова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Наташа Корольова)

Нагадаємо, відкинутий Наташею Корольовою Ігор Ніколаєв показав щасливу сім'ю: маленька донечка і дружина-красуня

Як повідомляв "Знай.ua", Наташа Корольова влаштувала романтику для Тарзана, засвітивши штучні обличчя: "Зуби як Унітази"

Знай.ua писав, Наташа Корольова показала, як зараз виглядає улюбленець дівчат Сергій Жуков з "Руки вгору": "Схожий на домовичка Кузю"