Знаменитий американський репер, мільярдер і музичний продюсер, а також композитор і дизайнер Каньє Вест попався на гарячому на публіку. Як виявилося, відомий репер проводить час з молодою моделлю в той час, як намагається повернути свою колишню Кім Кардашьян.

Відповідну публікацію оприлюднили в акаунті "peopletalkru" в соціальній мережі Instagram.

Каньє Уест, фото з Instagram
Каньє Уест, фото з Instagram

"Каньє Уест досі намагається повернути свою колишню кохану Кім Кардашьян, але це йому не заважає проводити час з 22-річною моделлю Вінетрією. Подробиці - за посиланням в описі", - написали в публікації в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Користувачі Мережі не пройшли повз таку публікацію і почали миттєво на неї реагувати. Фолловери почали залишати свою думку в коментарях під постом за участю Каньє Уеста, висловлюючи своє невдоволення і висміюючи його.

Каньє Вест, фото з Instagram
Каньє Вест, фото з Instagram

"До якої ж міри треба себе не поважати, щоб спати з чуваком який на весь світ тріщить як він любить колишню і як хоче її повернути Я розумію що для неї це хороший піар, але все ж", "я просто впевнена що вони базікали всю ніч", "тепер кожен їх пук фіксуватимуть", "у Каньє новий виток Біполярки", - висловилися в коментарях користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", американський репер Каньє Вест хоче стати новим креативним директором чоловічої лінії Louis Vuitton.

Нагадаємо, що відомий репер Каньє Уест зганьбився через те, що в Мережу потрапило його фото в поганому настрої.

Також портал "Znaj" писав, що американський репер Каньє Уест показав спільне фото з колишньою Кім Кардашьян.