Відома українська співачка Наталія Могилевська частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

На телеканалі "Україна", в ніч з 31 Грудня на 1 січня відбудеться масштабний концерт-нагородження кращих хітів року, що минає під назвою"Музична платформа". Виконавиця розповіла про те, які страви повинні стояти на її новорічному столі, а також чому зважилася повністю змінити традиційний салат Олів'є, будучи за лаштунками цього заходу.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Наталя виконає хіт під назвою "До дна". Вона зазначила, що немає особливих побажань святкових страв, крім наявності традиційної класики. До того ж, вона зустріне Новий Рік на сцені.

"Слава Богу, моя улюблена їжа досить здорова. Однак найголовніше для мене - мандарини. Звичайні, маленькі з тоненькою шкіркою. Я перед святами обов'язково їх знаходжу, можу придбати відразу 4-5 величезних ящиків. Цього вистачає всім на кілька місяців", - заявляє Наталія Могилевська.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За її словами, вона не вживає м'ясо, тому Олів'є готує з сейтановими сосисками, а замість картоплі там виявляється авокадо. Але більш того, звичайному майонезу теж знайшлася заміну - домашній майонез з кешью.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Нагадаємо, Наталія Могилевська закликала українок позбутися халатів: "Вбивають нашу самооцінку"

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Могилевська розповіла, що зустріла Новий рік у грудні: "Пити менше треба"

Знай.ua писав, Могилевська за спиною Дорофєєвої примчала до Дантеса з поцілунками: "Вова, ти особливий..."