Шоу "Хто зверху" збирає зірок українського шоу-бізнесу, для того, щоб команда чоловіків і команда жінок "з'ясували стосунки" і визначилися, хто ж зверху.

Незмінними ведучими шоу є Леся Нікітюк та Сергій Притула, а конкурс "Правда/брехня" розкриває неймовірні секрети українських зірок.

Так сталося і цього разу. "На рингу" зійшлися Сергій Притула і співачка Настя Каменських. Обом належало назвати факт або розповісти історію про себе, а супернику необхідно зрозуміти, правда це чи ні.

Першим почав шоумен.

Сергій Притула, скріншот з відео
Сергій Притула, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Сергій сказаний Насті, що на день народження мера Тернополя він підніс йому подарунок із секс-шопу.

Каменських практично не роздумуючи відповіла, що це правда і виявилася права. Історія від капітана чоловічої команди була не менш цікава, ніж сам цей факт.

"Мера звали Роман Йосипович Заставний. Це було дуже давно, не той мер, що зараз. Я дійсно був у нього на дні народження і дійсно подарував йому подарунок зі спецмагазину. Приїжджаю я в Тернопіль і він кличе мене на свято. Я вирішив підкреслити, що він мер. Заходжу в секс-шоп, а там батоги, хлисти. А я приходжу і кажу "Щоб добре командувати депутатським корпусом місцевої ради"".

Нагадаємо, що друг Сергія Притули Олександр Педан зізнався, як потрапив на телебачення.

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк змусила Сергія Притулу почервоніти через свого ротика.