Талант-шоу "Україна має талант" повстало з попелу на телеканалі СТБ. Українці дуже сумували і новий сезон з оновленим складом журі не залишив байдужим нікого.

Правда, є один негативний момент - проєкт добігає кінця і вже в суботу, 18 грудня визначаться фіналісти, який будуть вражати суддів - першу Холостячку Ксенію Мішину, легенду "Танці з зірками" Євгена Кота і шоумена Сергія Притулу своїми талантами.

Україна має талант, фото: Instagram
Україна має талант, фото: Instagram

Ще ніколи за весь проєкт суддям не було настільки складно обирати…

З 110 учасників телекастингів, які отримали свої заповітні "так", Ксенії Мішиній, Євгену Коту і Сергію Притулі треба проголосувати за 11 талантів. Саме вони боротимуться за заповітну перемогу в талант-шоу в прямому ефірі вже 25 грудня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

10 осіб на місце і артисти абсолютно різних жанрів, представлених на сцені талант-шоу - Хто стане фіналістами "Україна має талант" дізнаєтеся вже в дев'ятому випуску проєкту на СТБ!

Нагадаємо, у фінал вже пройшли троє учасників, які отримали золоті кнопки суддів - і автоматично пройшли у фінал: Наталя і Денис, які створюють картини світлом, менталісти Марина і Джеймс, bonebreaker Міша Макаров.

"Україна має талант", судді, фото: пресслужба СТБ
"Україна має талант", судді, фото: пресслужба СТБ

Наталя і Денис з Києва об'єднали малюнок з театром, і у них вийшов новий вид мистецтва, який Україна раніше не бачила. За допомогою спеціальних ліхтарів на великому полотні на повний зріст менше ніж за 5 хвилин вони зобразили весь біль Чорнобильської катастрофи і згадали долі тих, хто постраждав від фатальної помилки людей і врятував життя українців.

Картини світлом, фото: пресслужба СТБ
Картини світлом, фото: пресслужба СТБ

Подружня пара Марина і Джеймс. У всьому світі їх знають як пару менталістів Mind2mind. Для перформансу на сцені Україна має талант вони вгадували випадкові речі з кишень і сумок суддів і прочитали пароль карти Сергія Притули. Менталісти обіцяють сто тисяч кожному, хто доведе, що вони використовують секретні електронні пристрої для спілкування між собою!

Менталісти, фото: пресслужба СТБ
Менталісти, фото: пресслужба СТБ

29-річний Міша Макаров виступає в експериментальному стилі bone breaking. Він повернув шию на 180 градусів на очах у суддів і здивував глядачів своєю надприродною гнучкістю. На кастинг він прийшов з танцем шамана про боротьбу людини з внутрішнім "Я" і отримав не тільки 4 суддівських "так", а й золоту кнопку Євгена Кота!

Міша Макаров, фото: пресслужба СТБ
Міша Макаров, фото: пресслужба СТБ