Партнерські пологи - важливий процес, який захищає породіллю від насильства, неправильних рішень лікарів і дарує майбутній матусі психологічний спокій.

Про це знає ведучий шоу "Холостяк", "Холостячка" та інших на телеканалі СТБ.

Ведучий закликав майбутніх батьків бути присутніми при народженні своїх дітей

"Скільки відсотків чоловіків свідомо вирішували йти з дружиною на партнерські пологи?". Таке питання поставили жіночій команді на шоу "Хто зверху?"(Новий канал). Як показали результати опитування, таких всього 37%. А в чоловічій команді серед них не тільки капітан Сергій Притула, а й телеведучий Григорій Решетник. Разом з дружиною Христиною він виховує трьох синів - Івана, Дмитра та Олександра. І під час народження всіх своїх хлопчиків він був присутній.

Фото зі сторінки Григорія Решетника
Фото зі сторінки Григорія Решетника

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Це було обопільне рішення, - поділився Решетник за лаштунками зйомок шоу Нового каналу. – Хоча я вважаю, що в цьому питанні ініціатива повинна виходити від жінки. Моя Христинка сказала, що хоче, щоб я був поруч. Всім чоловікам раджу бути присутнім, адже коли дитину спочатку дають тобі, це незабутні відчуття. Ти зі сльозами на очах зустрічаєш свого малюка. Зізнаюся, що емоційно до пологів неможливо підготуватися. Тому я розумію чоловіків, які втрачають свідомість, яких виносять з родової палати, тому що це дуже відповідально для батьків"

Григорій Решетник вважає, що парні пологи об'єднують сім'ю, викликають у партнерів ще більшу повагу один до одного. Тому він закликає чоловіків зважуватися на них.

"Є дуже багато вигадок, стереотипів (від тих людей, у яких, мабуть, немає дітей), що зникне сексуальне бажання та інше. Але враховуючи кількість моїх дітей, можу сказати, що нічого не зникає. Я вважаю, що чоловік не здатний народити дитину, ми не змогли б витерпіти такий біль, пережити такі емоції, у нас би розірвався мозок від усього, що відбувається. Тому якщо дозволяє емоційний стан, а майбутня мама хоче, то раджу партнерські пологи, щоб підтримати дружину", - вважає Решетник.

Нагадаємо, що Христина Решетник показала як виглядає багатодітна мати на Новий Рік.

Раніше ми повідомляли, що Григорій Решетник після "Холостячки" із Златою Огневич повірив у новорічне диво.