У соціальній мережі поділилися дивовижною інформацією, в якій йдеться про те, що легендарна королева Великобританії Єлизавета II раптово скасувала традиційний передріздвяний обід. Це говорить про те, що сталося, щось непередбачуване, що викликало дуже багато обговорень по всьому світу.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Єлизавета II скасувала традиційний передріздвяний обід для Королівської сім'ї. Читай подробиці за посиланням в шапці профілю #єлизавета2", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка досить цікаво відреагувала на таку заяву. Дуже багато людей здивувалося тим фактом, що королева Великобританії скасувала святкову зустріч, змусивши задуматися мільйони людей. Одні люди вважають, що вона могла захворіти, а другі здивовані тому, що вона зовсім недавно говорила, що зустріч все-таки відбудеться. Аудиторія не змогла пройти повз таку новину і залишила чимало відгуків під постом з Єлизаветою II.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Єлизавета II, фото: скріншот з відео
Єлизавета II, фото: скріншот з відео

"Блеееебть скільки їй років, батильда Бегшот вистачить", "через каронавірус", "хто почав всю цю чехарду, тому вже і не лізе", "вони вже давно відсвяткували", "то вирішила проводити, ТО скасувала. Визначтеся", "вона просто не хочеться їсти", "вона хворіє", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кейт Міддлтон і принц Гаррі показали, чим займаються в печері.