У соціальній мережі розмістили дивовижний і теплий знімок за участю дружини герцога Кембриджського Кейт Міддлтон і принцом Вільям власною персоною. Знамениту парочку можна побачити в дуже цікавому місці.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "peopletalk" в Instagram.

"Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми на традиційній різдвяній листівці #кейтміддлтон #принцуільям", - підписали знімок за участю легендарної сім'ї.

Варто відзначити, що ця зоряна сім'я завжди була в центрі уваги. Кейт Міддлтон і принц Вільям – справжні зірки сучасності і багато людей з нетерпінням чекають, коли ж Вільям стане королем. Фанати не пройшли повз і написали чимало відгуків під постом.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Кейт Міддлтон і принц Вільям
Кейт Міддлтон і принц Вільям

"Боже, я пам'ятаю, як всі чекали пологи її першої дитини", "красива сім'я", "молодший такий вже великий", "Ого які дорослі дітки вже", "як все-таки він схожий на Діану... Погляд...", "Який Різдвяний посил несе ця листівка британцям? "Назад у минуле в печери на шкурах?!"..", "Третій начебто вчора тільки народився ...", "Будующий король Вільям", "Як мені подобається це сім'я, але блін листівки у них бувають пипец просто, і де Різдво", "Після заяви принца про те , що головна проблема Африки - це аборигени , дивитися на нього і його сім'ю, немає бажання", "Штани втратив спадкоємець", "Третій ніби вчора народився ...", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", принц Вільям зворушив публіку душевними спогадами.

Нагадаємо, що жінка з Тернополя отримала листа від королеви Єлизавети.