У соціальній мережі показали досить цікаву публікацію, в якій йдеться про те, що Рідлі Скотт – відомий режисер фільму "Будинок Гуччі" потрапив у скандал. Спадкоємці модної імперії Gucci показали своє обурення через гучний фільм за участю Леді Гаги і Джареда Лето.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «hello__ru» в Instagram.

""Вони образилися? Та вони самі образили мене!": Рідлі Скотт відповів на критику спадкоємців модної імперії Gucci родичам сім'ї Гуччі фільм не сподобався, і вони опублікували відкритий лист, в якому звинуватили режисера в спотворенні фактів і заявили, що Рідлі Скотт представив їх рідних "негідниками, неосвіченими і бездушними до навколишнього світу". Більше подробиць - за посиланням в описі @hello _ _ ru # hello_ru #hello_russia", - підписана публікацію в соціальній мережі.

Численна публіка, яка побачила цю публікацію, не пройшла повз. Фанати просто не змогли промовчати, побачивши таке звинувачення і почали писати коментарі.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Леді Гага
Леді Гага

"Я вважаю, що режисер показав правду, а правда рідним не сподобалася!", "І тим самим зробили фільм ще більш популярним", "знову хайп! Гуччі на цьому фільмі мільйони зароблять, такої широкомасштабної реклами не було ні у кого. Хіба що Шанель з фільмом-біографією і то блідо виглядає на тлі квітчастого Гуччі", "я заінтригована, сьогодні подивлюся фільм режисер сильний", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "hello_ru" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "hello_ru" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "hello_ru" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "hello_ru" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Леді Гага у відвертій сукні засвітила свої груди без ліфчика.