Лоліта Мілявська здивувала шанувальників зізнаннями щодо свого брата. Відповідне відео з'явилося в соціальній мережі.

Популярна вже не перший десяток років співачка, колишня дружина продюсера Олександра Цекало Лоліта Мілявська продовжує радувати і дивувати своїх мережевих шанувальників новими кадрами з життя. На її Instagram-сторінці вже 3,3 мільйона передплатників, які активно лайкають різноманітні пости, відео та фотографії. Крім цього, відеонарізки інтерв'ю або коментарів знаменитості з'являються в Тікток.

Лоліта Мілявська, скріншот: YouTube
Лоліта Мілявська, скріншот: YouTube

Зокрема, на Тікток-порталі Нефілім з'явився відеозапис, на якому Лоліта Мілявська розповіла, що брат практично перед самою загибеллю сказав, що він представник нетрадиційної орієнтацію в 35 років.

https://www.tiktok.com/@neephi1im/video/7033383502150176001?_t=8OG5c9XitVN&_r=1&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ти знаєш давно хотів тобі сказати, я гей". Як зараз пам'ятаю я чистила картоплю на кухні і сказала: "Ну і що?",- зізналася Лоліта Мілявська.

За словами знаменитості, її брат висловив жаль про те, що не сказав їй раніше.

Нагадавши, Джамала влаштувала чоловікові другий медовий місяць в найромантичнішому місці:"нарешті удвох".Відома українська співачка, переможниця пісенного конкурсу Євробачення, Джамала поділилася спільними фотографіями з чоловіком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", спокуслива Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом: як за часів Віагри. Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом

Також "Знай.ua" писав, Надія Мейхер з новою зачіскою показала, чого варто в свої 39: "для свободи відчуттів". Надія Мейхер знову привернула увагу.39-річна Надія Мейхер одягла сині джинси і чорну сорочку, які підкреслили її бездоганну фігуру.