Володимир Остапчук представив себе в оригінальних образах на шоу"Маска". Відповідний пост з'явився на Instagram-порталі "Зірковий шлях".

Популярний ведучий українських шоу Володимир Остапчук іноді радує шанувальників різноманітними фотографіями або кумедними відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить близько 524 тисячі осіб. Фоловери активно коментують кожен його пост. Іноді він спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

Володимир Остапчук, фото телеканал "Україна"
Володимир Остапчук, фото телеканал "Україна"

Як відомо, з 16 січня 2021 відбулася прем'єра шоу "Маска" і тепер вона виходить щосуботи 21.00. Ведучим передачі є Володимир Остапчук, який щоразу дивує новим вбранням.

Найвідомішими його образами за минулий рік стали стилі Шерлока Холмса, Гаррі Поттера, Фредді Крюгера, Гаррі Поттера, Фредді Мерк'юрі, Віллі Вонки. Всі ці образи нагадав Instagram-портал"Зірковий шлях".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Неймовірні образи Володимира Остапчука на шоу МАСКА 😍. Кожен ефір @vova_ostapchuk вражає своїми перевтіленнями. Яке запам'яталося вам найбільше? Пишіть в коментарях. Дивіться грандіозний півфінал @maskaukrainetv завтра о 21: 00 на @kanalukraina. Буде wow🔥", - повідомляють там.

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут назвала головні правила етикету за кермом, як поводитися з хамами-водіями: "Тепло посміхнутися"

Нагадаємо, що "Ревізор" Ольга Фреймут пояснила, коли категорично не можна пити каву: більшість з нас робили це "невчасно"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук показав українцям свою маленьку копію: "Клон, прямо няшечка"