Також зірка пообіцяла з’їсти свою перуку в разі помилки. Чи вгадала артистка зіркового колегу?

Один із найяскравіших учасників другого сезону шоу «Маска» Котик у півфіналі проєкту зійшовся у двобої з епатажним та непередбачуваним Скандалом. Перед виступом учасник вирішив заплутати детективів і замість звичайних підказок вдруге запропонував розгадати унікальний кросворд. Після чого подарував шанувальникам запальний виступ на пісню «Susanna» легендарного Андріано Челентано.

«Якщо це не Петро Чорний – я з'їм свою перуку! Ви бачили цей виступ? Це точно він! Сьогодні ми насолодились співом крутого циганського Челентано! – запевнила Оля Полякова в шоу «Маска». – Не даремно я найрозумніший детектив!»

котик на шоу "Маска"
котик на шоу "Маска"

Колега співачки DZIDZIO одразу прокоментував, що має своє бачення щодо персони під маскою Котика.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Хоч би це був не Петро! Я так хочу разом із Андрієм, Олегом і Настею подивитись, як Полякова жертиме своє волосся! – сміючись, зазначив DZIDZIO в ефірі каналу «Україна». – Я впевнений, що там Потап, прямо зараз йому зателефоную. Гудки йдуть, але не відповідає – це про щось говорить».

Не погодились із думкою Полякової й інші: за версією Олега Винника під маскою Котика ховався ведучий Юрій Ткач, NK | Настя Каменських припустила, що в костюмі могли б бути Діма Коляденко чи BIG BOSS.

Андрій Данилко довго мовчав та раптом – прокоментував: «Скажу вам, що перука Олі Полякової буде ціла».

Петро Черный на шоу "Маска"
Петро Черный на шоу "Маска"

Після останнього голосування, стало зрозуміло – Котик залишає проєкт за крок до суперфіналу. Коли ж із учасника зняли маску шоковані були всі окрім Полякової й Данилка, які одразу почали обійматись, адже під костюмом все ж таки ховався Петро Чорний.

«Так добре, що сьогодні Оля не їстиме свою перуку! Я вдячний цьому проєкту за те, що зміг проявити себе в різноманітних стилях. Звісно, мені було важкувато. Проте так круто, що всередині цих образів артисти можуть розкритися так, як навіть самі того не очікували. Я експериментував, постійно намагався вас заплутати, але ви розкусили. Браво вам! Особливо Андрію Данилку – ви геніальні!» – поділився Петро Чорний.