Відома українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна порадувала своїх шанувальників, запросивши провести час весело під час перегляду чергового випуску гумористичного шоу, в якому вона станцювала на пілоні.

Про це вона повідомила на своїй офіційній сторінці в Instagram, де за її життям і творчими успіхами стежать вже більше 53 тисяч читачів.

"Сьогодні о 22: 15 на 1+1! #безлішнихслов, мені здається, це той самий випуск, який змусить всіх включити телевізори», - написала Нікітіна під трьома знімками.

Скрін, Instagram Нікітіна
Скрін, Instagram Нікітіна

На першому фото красуня на сцені, стилізованій під стриптиз-бар, танцює поруч з пілоном.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На ній облягаюча нижня білизна чорного кольору, і білий піджак оверсайз. Зачіска недбало укладена. Свій образ артистка доповнила чорними босоніжками на дуже високих підборах.

Скрін, Instagram Нікітіна
Скрін, Instagram Нікітіна

На другому знімку Нікітіна виконує кілька вправ зі стрип-пластики, зокрема, висить на пілоні вниз головою.

Шанувальники засипали Нікітіну компліментами і захопленими відгуками.

Скрін, Instagram Нікітіна
Скрін, Instagram Нікітіна

"Це було професійно", "Це був кращий номер", "Катя, ви просто пожежа. Хочу бачити вас і на своєму дні народження, і на своєму парубочому і взагалі скрізь!", "Шикарний виступ, розумничка, талант не про п'єш!!! Красива і бажана дівчина», "Шалена імператриця", - пишуть фанати Нікітіної.

Нагадаємо, зірка "жіночого кварталу" потрясла попою перед Катею Нікітіною заради Потапа: "У подруги класна..."

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з чубчиком, а пародист Зеленського - з гітарою: як виглядали зірки "Квартал 95" в дитинстві

Знай.ua писав, зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко обняла беззубого красеня: "Скільки йому років вже?"