Відома українська актриса, героїня першого сезону романтичного шоу "Холостячка", Ксенія Мішина частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 850 тисяч чоловік.

Зараз вона вирішила передбачити відповідь на досить просте питання - з чим же у її фанатів асоціюється Новий Рік. На її думку, люди відчувають відчуття очікування дива, передчувають затишні сімейні свята і, звичайно ж, відчувають запах мандарин, терпкої ялини і свіжого морозного повітря.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Як ми прекрасно влаштовані, так багато моментів у житті дарують нам щасливі емоції. Привід для щастя і радості можна знайти щомиті, треба лише захотіти. А нам жінкам навіть намагатися особливо не потрібно, адже нам дійсно не потрібен привід святкувати в собі жінку🥰 кожен день, надягаючи сукню, що підкреслить талію, укладаючи волосся в прекрасні локони і наносячи на себе улюблений аромат, ми вже святкуємо розкіш бути жінкою🥰", - пише Ксенія Мішина в публікації.

Актриса додала, що саме запахи і переносять їх в кращі моменти свого життя

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео
Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео

"Фото🔥, духами цими ви навряд чи користуєтеся, вже вибачте за відвертість", "Це мій найулюбленіший аромат🔥", "Він нереально стійкий і незабутній🔥", "Ще я дуже бажаю і хочу, щоб все що було негативне і неприємне залишилося в старому році!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможець "Холостячки" Андрій Задворний наїхав на Злату через її сльози: "Ніби відібрав квартиру, дітей заклав і залишив саму"

Як повідомляв "Знай.ua", Гриша Решетник натякнув на нову "Холостячку" після "провалу" з Мішиною і Огнєвіч: "Давайте Нікітюк, хоч посміємося"

Знай.ua писав, Ксенія Мішина розповіла про початок своєї кар'єри: "Я ще не вірила..."